lördag 28 december 2013

Nytt år!

Hej alla modellflygande entusiaster och Gamar!
Tack för ett verkligen trevligt år. Själv minns jag vår sill lunch i våras och att vi i somras var så många på fältet en vanlig torsdagskväll. På sensommaren var vi flera torsdagar i rad; 25 och som mest 27 personer på
fältet. Att vi dessutom hade 10 plan samtidigt i luften satte krydda på flygningen. Nästa år behöver vi kanske ett flygledartorn :) .
Den riktiga vintern verkar dröja men vi har redan börjat med inomhusflygning och nästa gång är den 29 december i mässhallarna. Planering och fixande med flera tider pågår för fullt, så kolla här på hemsidan för aktuella tider och andra evenemang. Vi har planerat för torsdagsträffar under januari- mars med spännande möten under ”tema flyg”.

För att vi ska överleva som klubb och fortsätta driva vår verksamhet så behöver vi även din insats i form av medlemsavgift för 2014. Följande avgift beslutades på styrelsens senaste möte och kommer att tas upp igen på årsmötet den 20 februari, där vi även beslutar om avgift för 2015.
Vi har fortfarande kvar kravet som avser medlemskap till SMFF.

Årsavgift för fullt betalande medlemmar 850:-
Ungdomar under 21 år, 400:-
Stödjande medlemmar (icke flygande) 470:-

Familjemedlemskap har skrotats och alla i familjen tillkommande och flygande medlemmar betalar efter sin ålder och registreras som medlemmar.
 OBS: alla måste vara skrivna på samma adress
= Tillkommande vuxen över 21 år : 480:-
= Tillkommande ungdom under 21 år: 300:-Pengarna sätter du in så snart som möjligt på
plusgirokonto:143638-5
Det brukar ibland vara svårt att skriva tillräckligt långa meddelanden, så kassören är tacksam om du samtidigt med betalningen skickar mail till: johan snabel-a bagge punkt se och anger medlemsnamn. Vi önskar dig allt gott och ser fram emot en bra termik på alla sätt under 2014

För styrelsen; Sebastian, Johan, Ove, Miroslav och Tomas

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar