Hitta till oss

Flygfältet:
FK Gamen har sitt fält någon mil utanför Norrköping i riktning mot Linköping. Fältet ligger på väg till nya soptippen (avfallsstation heter det visst numera). Fältet är ca 200*200 meter och det finns en linflygcirkel för den som är intersserad av att bli yr... Vi har även en vinterbonad klubbstuga med spis, kylskåp och andra nödvändiga bekvämligheter såsom el och värme, men vatten får vi ta med.
Klubbstugan är även försedd med altan som lämpar sig mycket väl att sitta och ljuga på.
Ordinarie flygdag är torsdagar, men vi är givetvis även där på helgerna eller när helst vädret så tillåter.

Om du kommer från Linköpingshållet på E4:an skall du svänga av till höger när du ser en skylt som det står Löfstad Slott på, sedan svänger du omedelbart höger och innan du kommit under E4:an svänger du vänster. Kör först mot soptippen och följ skylten mot FK GAMEN.
Om du kommer från Norrköping på E4:an så skall du svänga av åt höger när du ser en skylt som det står Löfstad Slott på, sedan svänger du omedelbart åt vänster och när du kommit under E4:an. Kör först mot soptippen och följ skylten mot FK GAMEN.

Bygglokalen:

Visa bygglokalen på en större karta

Bygglokalen är stället som vi håller till i på torsdagarna under det kalla och ruskiga vinterhalvåret. Hit är man välkommen att komma och bygga, se på film eller bara sitta och snacka. Lokalen ligger i källaren på Wadströmsgatan 9B och det sitter ett klubbmärke på dörren.