Bli Medlem

Som medlem blir du ansluten till RCFF (och därmed obligatoriskt försäkrad ). Du får tillgång till vårat eminenta flygfält, bygglokal, mailinglista och våra övriga aktiviteter i FK Gamen. Och naturligtvis trevlig samvaro med andra modellflygare.

Årsavgift (år 2022) för fullt betalande medlemmar 1000:-

Ungdomar under 21 år, 450:-

Om du är försäkrad genom annan klubb (RCFF eller SMFF) så minskas ovanstående avgift med 100 kr. Meddela i så fall kassören.

Stödjande medlemmar (icke flygande, icke försäkrade) 470:-

För allt flygande gäller att medlemskap finns i FK Gamen, eller i annan klubb vid tillfälligt besök hos oss.

Vi har kalenderårsbaserat medlemskap, vilket innebär att medlemskapet är direkt kopplat till innevarande år.

I och med att FKGamen är del av RCFF så kommer man (om man vill) att på http://www.rcflyg.se kunna ha ett användarkonto i forumet där det framgår att man är medlem.

Om du inte redan har ett konto så skapa det på: http://www.rcflyg.se/forum/register.php
(Det är inget krav men det underlättar för oss samt att det ger dig möjlighet att rösta via nätet i rcff omröstningar samt att själv skriva ut ditt medlemskort.)

Avgiften betalas till vårat Bankgiro: 5058-0968 eller vårat Swish-nummer 123 381 18 41. Ange ditt namn samt användarnamn från RCFFs forum i meddelandet (om du har).

Om du är ny medlem, skicka även ett mail till bengts118 at gmail com, meddela att du har betalat och skicka med uppgifter i form av: Namn, Adress, Telefonnummer och Födelsedatum. Och
användarnamnet från RCFFs forum om du redan är registrerad där.

Kontakta oss så får du mer information.

Välkommen som medlem!

/Styrelsen FK Gamen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar